LOGO-FINAL
Kada smo 09.01.1991.godine osnovali tvrtku “M.J. – AKTIVA” d.o.o., nismo ni sami znali koliko će to promjeniti naše živote, navike, ali i utjecati na živote naših djelatnika, suradnika, prijatelja, klijenata… Nije nas motivirao samo novac, krenuli smo bez ikakvoga kapitala, bez opreme, bez zaposlenika, bez poslovnog prostora, u vlastitom stanu, trošeći i ono malo slobodnog vremena predviđenog za odmor i rekreaciju. Željeli smo raditi ono što volimo i što je naša profesija, ali raditi to onako kako mi to zamišljamo, stvarajući nove standarde i kvalitetu u korist profesije, brojnih korisnika naših usluga, koristeći privredi domovine, a tako i sebi samima.

Morali smo se uhvatiti u koštac i sami sa sobom i vlastitim ograničenjima, stalno svladavajući nove i nove probleme tranzicijske privrede, učiti, učiti i stalno učiti. Bilo je potrebno shvatiti i prihvatiti nove tehnologije, nove operacijske sustave, mreže i mrežne komponente, međunarodne standarde i MRS-ove, tražiti kvalitetne djelatnike koji će nas u tome moći pratiti, profilirati politike, strategije, i taktike, izbjeći sve opasnosti i izboriti se za svoju poziciju i opstati.
Danas, možemo reći samo jedno: “Nije nam žao”

Koristeći stručnost i znanje naših djelatnika, na području tržišnog poslovanja, marketinga, vanjskotrgovinskog poslovanja, organizacije poslovanja, kao i na području financija, računovodstva, knjigovodstva, revizija, plana i analize mislimo da smo postigli dobitnu kombinaciju. Komplementirajući i međusobno se nadopunjujući, stvorili smo kapital, radimo na najsuvremenijoj komputerskoj opremi, koristimo najsuvremeniji hardware i software koji se u ovom trenutku može nabaviti u Hrvatskoj, zaposlili smo deset djelatnika, a do kraja godine namjeravamo zaposliti još nekolicinu novih stručnjaka iz područja bankarstva, pravnih poslova, poslovne korespodencije i sl. djelatnosti neophodno potrebnih za daljnji rast, razvoj i zadovoljenje sve brojnije klijentele.
Stvorili smo svoj moto i njega se držimo:” Točnost i pouzdanost ”.

Kontakt/Lokacija